Årsberetning 2019

Årsberetning for 2019 

Aktivitet

Flyaktivitetene har vært stor i 2019 og medlemstallet er meget positivt økende. Vår forventning om økning fra sist beretning har innfridd og skapt et godt grunnlag for videre utvikling av IØMFK . Økningen i aktiviteten har en direkte sammenheng med flytreffet på Fossum søndag 8 September.

Tidlig i Januar 2019 ble Corvus og IØMFK enige om å arrangere et felles flytreff på Fossum, og hadde flere planleggingsmøter på forsommeren. Det ble diskutert mulige helger, som ikke kolliderte med andre kjente arrangement, og helgen 7-8 september ble valgt.

Treffet ble etablert på Facebook og spredd til alle de andre klubbene, både fjernt og nært.

Det var enighet om ett «sosialt» treff uten alt for strengt program, men ønsket å invitere piloter som kunne ha oppvisning og vise flere grener av RC sport.

Scala, jet, F3A, Helikopter, droner ect

Treffdagen 7 september regnet bort, men med kjempeinnsats av engasjerte og flinke folk i både IØMFK og Corvus ble reservedag på søndag 8. September en stor suksess.

60 piloter, nesten 120 fly og mange lovord fra alle som var innom på Fossum denne flotte søndagen. Vi hadde salg av pølser og brus samt kaffe. Dette var helt tydelig et konsept som mange satt pris på og representantene fra både Corvus og IØMFK var enige om å gjenta dette i 2020. Dato er satt til 5 september 2020.

Klubbflyet har fått luftet seg etter treffet, da et par vordende piloter meldte seg på til opplæring.

På flydager i helgene har det til tider vært både kaffe, pølser og ertesuppe for den som ville ha. Her har Roger og Robert vært tilretteleggere. Slikt blir det trivsel av. Det er vel første gang i IØM’s historie at det har vært masse folk på stripa 2.juledag. Til tider i januar og februar har parkeringsplassen vitnet om mye folk.

 

 

 

Drift

  • Toalettbygget er fullført og malt.
  • Roger har pusset opp den ene halvparten av klubbhuset og lagt opp 220V innvendig.
  • Det ble lagt ned en betydelig innsatts for å rydde veien og pynte kanter etc. i forbindelse med treffet.
  • Det er diskutert sikkerhetsnett i flere variasjoner gjennom sesongen 2019, det forventes at vi får en løsning på dette i 2020.

 

Nettsiden vår er oppe og fungerer, noe som vi håper kan skape noe rekruttering. Vi har også en interesse facebookside medlemmer benytter seg av. Vi anbefaler å legge inn bilder og film fra våre flydager og gjerne også byggeaktiviteter på både vår nettside og facebook for å skape interesse for våre aktiviteter. Husk be om godkjennelse om personer vil være med på bilder/film.

 

På vegne av styret

Rune Gjerdrum

Sekretær